BonoboBox

Veelzijdig, uitdagend speelgoed, zorgvuldig geselecteerd door kinesitherapeuten.

Kies jij voor apart speelgoed of een ontwikkelingsgerichte speelgoedbox?

De veelzijdige speelgoedboxen

Elke BonoboBox werd zorgvuldig samengesteld door kinderkinesitherapeuten. We kozen veelzijdige, uitnodigende speelgoedartikelen op basis van leeftjid en de bijhorende ontwikkelingsfases. Zo willen we verschillende vaardigheden stimuleren zodat je kind al spelend bijleert. Het speelgoed zal je kind (fijn)motorisch, sensorisch, creatief en muzikaal uitdagen.

In een BonoboBox vind je steeds 5 speelgoedartikelen en een brochure met speeltips en informatie over de ontwikkeling.

Er zijn 12 BonoboBoxen van 0 tot 3 jaar waarbij je 1 BonoboBox kan kiezen of een jaarabonnement waarbij je 4 BonoboBoxen ontvangt om de 3 maanden.

Je kan ook een BonoboBox volledig op maat maken, hierbij maken we samen een speelgoedplan op!

Koop je graag een Box voor 2 of 3 kinderen? Geen probleem, dit kan ook! Bekijk hieronder al onze BonoboBoxen en opties.

  • In de eerste levensjaren ontwikkelen er tal van motorische vaardigheden, die deels spontaan evolueren maar ook gestimuleerd kunnen worden. Een goed lichaamsbesef en (fijne) motoriek bevordert de schoolse vaardigheden en de algemene ontwikkeling.

  • Bevorderen van vaardigheden zoals het ruimtelijk inzicht, probleemoplossend denken, kennis over vormen, kleuren en getallen, creativiteit en zelfstandig spelen komen allemaal aan bod.

  • Bij BonoboBox bieden we een variatie aan speelgoed aan die passen bij de noden en interesses van je kind op een bepaalde leeftijd. Als je kiest voor een speelgoedbox kan je samen met je kind speelgoed uittesten en nieuwe favorieten ontdekken.