"Speel met mij" momenten te Tervuren

Wat houdt het in? 

BonoboBox biedt samen met slaap en welzijnsconsulente Lune Little Dreamers speelmomenten aan in de ruimte van Zeeën te Tervuren (Vlaams-Brabant). De speelmomenten bestaan uit open en actief spel met onder meer educatief speelgoed en sensorisch spel.

Kinderen kunnen de materialen uittesten, nieuwe ervaringen opdoen en spelen met leeftijdsgenootjes. De sessies gaan door met maximum 6 kindjes + ouder zodat kinderen zorgeloos kunnen spelen. Er zal ook ruimte zijn voor de ouders om een babbel te slaan of laagdrempelig advies in te winnen. Het is toegankelijk voor ouders die Nederlands, Frans en Engels praten en de sessies worden begeleidt door Sara of Charline, die elk met hun eigen achtergrond jou willen ondersteunen in het ouderschap.

 De speelmomenten zijn geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 5 jaar, waarbij we de nadruk leggen op de verschillende motorische en cognitieve mijlpalen. 

Wie zijn wij?

Sara is kinesiste en oprichtster van BonoboBox, een online speelgoedwinkel met oog voor educatief speelgoed.

Charline is slaap- en welzijnscoach voor baby’s, peuters en kleuters met heel wat ervaring binnen sport en spel voor jonge kindjes.

 

 Waar gaat het door? 

Momenteel bieden we de speelmomenten aan op drie plaatsen: Sint-Joris-Weert, Tervuren en Haaltert 

Kom je graag spelen in de kiné zaal te Sint- Joris-Weert, dan kan je inschrijven via deze link op deze BonoboBox website.

Voor de speelmomenten kan je inschrijven via de site van Charline; Lune Little Dreamers :Online boeken | Lune little dreamers slaapcoach kind

 

We kijken er alvast naar uit om jullie te ontvangen!