"Speel met mij" momenten te Tervuren

BonoboBox biedt samen met slaap en welzijnsconsulente Lune Little Dreamers speelmomenten aan in de ruimte van Zeeën te Tervuren (Vlaams-Brabant). De speelmomenten bestaan uit open en actief spel met onder meer educatief speelgoed en sensorisch spel. Kinderen kunnen de materialen uittesten, nieuwe ervaringen opdoen en spelen met leeftijdsgenootjes. De sessies gaan door met maximum 6 kindjes + ouder zodat kinderen zorgeloos kunnen spelen. Er zal ook ruimte zijn voor de ouders om een babbel te slaan of laagdrempelig advies in te winnen. Het is toegankelijk voor ouders die Nederlands, Frans en Engels praten en de sessies worden begeleidt door Sara of Charline, die elk met hun eigen achtergrond jou willen ondersteunen in het ouderschap.

Om het aanbod compleet te maken, sloeg “Speel met mij” de handen samen met Els van koekoeKARTON. Zij organiseert ludieke speelmomenten in haar kartonnen dozenspeeltuin.

 Wie zijn wij?

Sara is kinesiste en oprichtster van BonoboBox, een online speelgoedwinkel met oog voor educatief speelgoed.

Charline is slaap- en welzijnscoach voor baby’s, peuters en kleuters met heel wat ervaring binnen sport en spel voor jonge kindjes.

Els, bezielster van Zeeën, biedt koekoeKARTON aan, een kartonnen dozenspeeltuin. Die werkte ze uit met een docent Early Childhood Education waardoor ook hier de nadruk ligt op de noden en ontwikkeling van het jonge kind. 

 

Voor de speelmomenten zijn er twee leeftijdsgroepen. De jongste groep is voor kinderen van 6 maanden tot en met 18 maanden, de tweede groep van 18 maanden tot de leeftijd van 4 jaar. Gezien er op vlak van motoriek veel variatie kan bestaan tussen jonge kinderen, mag je je kind inschrijven voor een andere leeftijdsgroep als je voelt dat dit beter zou passen. 
Via deze link kom je bij het inschrijvingsformulier voor de Speel met mij momenten: 
https://forms.gle/nZ96BjnEvEd3LfiUA
Voor KoekoeKARTON: Het is een mini, kartonnen dozenspeeltuin waar je kind eindeloos in op ontdekking kan gaan: kruipen, stapelen, bouwen, rollen, voelen … Ook hier vormt open en actief spel de basis. KoekoeKARTON is doorlopend: je komt en blijft zolang je wil.
Via deze link schrijf je je in voor de KoeKoeKarton momenten:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLOXlCPAE37qeVCiocEA3Daua91DjXsrT1_0MrXXS72jwSCQ/viewform
Een speelmoment komt op 17.50 euro.
De KoeKoeKarton momenten kosten 12 euro. 
Beide gaan door in de zaal Zeeën in het centrum van Tervuren, Hoornzeelstraat 20.