Waarom BonoboBox?

 Voor de allerkleinsten

Omdat wij geloven dat educatief speelgoed de deur opent naar een goede algemene ontwikkeling richten we ons tot de kinderen van 0 - 6 jaar. Want een jong kind dat bouwt, gooit en puzzelt, verwerft de ideale basis voor het aanleren van motorische en cognitieve vaardigheden die op hun beurt de schoolse vaardigheden ten goede komen. Deze vaardigheden, zoals de fijne motoriek en ruimtelijk inzicht, heeft een kind nodig als basis zodat ze op school hun energie kunnen steken in het leren van nieuwe kennis.

Mix van speelgoed

Een BonoboBox wordt samengesteld aan de hand van een aantal criteria. Het speelgoed moet een lange levensduur hebben, dat betekent onder andere kwalitatief, uitdagend en prikkelend voor opgroeiende kinderen. Daarnaast spreken we verschillende leerdomeinen aan zoals de fijne en grove motoriek, cognitieve vaardigheden, creativiteit, lichaamsbesef en zelfstandigheid. 

 Speelgoedaanbod

Het aanbod aan speelgoed is gigantisch. Dat maakt het soms moeilijk om speelgoed voor je kind uit te kiezen. Want waar speelt een peuter of kleuter graag mee op welke leeftijd? En welk speelgoed helpt hem vooruit in zijn ontwikkeling? BonoboBox wil een oplossing bieden en stelt speelgoeddozen voor kinderen van 0 – 6 jaar. In een BonoboBox vind je een originele mix van 5 speelgoedartikelen die je kind stimuleren en entertainen.

Speelgoed op leeftijd?

Een jong kind ontwikkelt razendsnel en op meerdere vlakken, hun leerproces staat nooit stil. Voor de inhoud kijken we naar gekende mijlpalen, noden en interesses op een bepaalde leeftijd. In een BonoboBox zit naast het speelgoed een speelgoedbrochure en tips om optimaal met de BonoboBox te kunnen spelen.

Ideaal als geschenk

Is je nichtje binnenkort jarig en ben je nog op zoek naar het ideale cadeau? Of wil je je kleinkinderen verwennen met een jaarabonnement? Neem een kijkje op onze website en wij leveren je speelgoeddoos aan huis.

Bij BonoboBox kan je kiezen uit speelgoeddozen voor pasgeboren baby's tot kinderen van 3 jaar. We bieden 4 dozen aan per jaar, maar je kan er ook voor kiezen om een doos apart te bestellen.

Voor elk kind

Elk kind heeft zijn eigen verhaal en ontwikkelt op zijn eigen tempo. Onvoorziene omstandigheden, fysieke tegenslag of medische problematieken kunnen er allemaal tot leiden dat een kind op sommige vlakken minder vlot evolueert. Omdat we vinden dat elk kind toegang moet hebben tot ontwikkelingsgericht, duurzaam speelgoed bieden we ook BonoboBoxen op maat aan. Samen bekijken we de leerdoelen en moeilijkheden om zo een leuke BonoboBox samen te stellen voor je kind.