Meteen naar de content

Gratis verzending > 100 euro (BE 6,95 euro/ NL 7,99) - Afhalen te Leefdaal mogelijk - De koopjeshoek al gezien?

Cleverclixx: magnetisch plezier van Belgische bodem

Cleverclixx: magnetisch plezier van Belgische bodem

 

Cleverclixx biedt een reeks magnetische tegels en banen die niet alleen urenlang speelplezier bieden, maar ook een hele reeks educatieve voordelen met zich meebrengen. Bij BonoboBox vindt u een verscheidenheid aan Cleverclixx-producten die perfect zijn voor kinderen van alle leeftijden, ontdek ze allemaal via deze link. 

Toen ik bij CleverClixx de tegels ging testen was het al snel duidelijk voor mij; dit merk voeg ik met plezier toe aan het BonoboBox gamma! De doorslaggevende factor was het product zelf. De magneten die Cleverclixx gebruikt zijn zo sterk, maar toch makkelijk te manipuleren! Je kon tegels op elkaar stapelen zonder steeds een hoek te moeten maken en je zag amper sporen op de gebruikte set. De tegels kleven met gemak op metalen oppervlaktes zoals een chauffage, koelkast of hekje en zijn compatibel met bestaande merken waardoor het mogelijk is om een bestaande collectie aan te vullen!  

Graag vertel ik je wat meer over de voordelen die wij zien en appreciëren, de verschillende sets en kenmerken van CleverClixx zelf. 

1. Magnetische Tegels: 

Cleverclixx magnetic tiles zijn een prachtige toevoeging aan het speelgoedarsenaal van uw kind. Deze tegels bestaan uit kleurrijke, magnetische driehoeken en vierkanten die eindeloze mogelijkheden voor creatief bouwen bieden. Er zijn meerdere voordelen aan het spelen met magnetische tegels: 

- Creativiteit: kinderen kunnen met deze tegels vrijwel alles bouwen wat ze maar kunnen bedenken, van kastelen en voertuigen tot abstracte kunstwerken.

- Ruimtelijk inzicht: het spelen met de tegels helpt kinderen om ruimtelijke relaties te begrijpen, zoals hoe verschillende vormen samen passen.

- Motorische vaardigheden: het manipuleren van de magnetische tegels vereist een goede hand-oogcoördinatie, fijne motoriek en behendigheid. 


2. Magnetisch Speelgoed: Leren en Plezier in Één

Cleverclixx magnetic tiles is een geweldige keuze om kinderen te laten leren terwijl ze spelen. Kinderen leren fundamentele vaardigheden doordat kinderen met deze magnetische sets letters, cijfers en vormen kunnen vormen, wat bijdraagt aan hun taal- en wiskundige ontwikkeling en ruimtelijk inzicht. 

Op elke leeftijd gaan kinderen de tegels verkennen op een manier die past bij hun ontwikkelingsniveau en interesses. Baby's en peuters gaan de tegels los verkennen, erdoor kijken of verschillende tegels tegen elkaar kleven en op de grond leggen. Kleuters gaan eerst eenvoudige vormen namaken en zo hun bouwwerken vergroten of de tegels op de grond leggen als het gras of de zee. Kinderen en volwassenen beleven plezier door hun verbeelding te laten spreken en nieuwe constructies te bedenken. De tegels zijn geschikt vanaf 3 jaar maar kunnen vroeger onder toezicht aangeboden worden. 


Bij BonoboBox vindt u verschillende Cleverclixx-producten met hun eigen unieke kenmerken.

Hier zijn enkele verschillen tussen de varianten:

- Verschillende groottes: Cleverclixx magnetische tegels zijn beschikbaar in verschillende groottes, van kleinere sets voor individueel spel tot grotere sets voor groepsspel. Hier ziet u de kleinste set van pastel kleurige tegels, leuk voor jonge kinderen of om eens te testen. Hier ziet u een afbeelding van de kleinste doos in pastelkleurige tegels, CleverClixx Petite Pack Pastel | 36 Stuks. Bovenaan het artikel ziet u een foto van de grootste regenboog set, Inventive Pack Intense | 110 stuks

petite pastel pack van cleverclixx magnetic tiles

- Regenboog of pastel: verkiest u zachte pastel kleuren of mag de wereld opeens volledig groen en rood kleuren? Hier ziet u twee bouwwerken met de kleinste set van regenboog kleuren, CleverClixx Original Pack Intense | 60 Pieces en de grootste set van pastelkleurige tegels, CleverClixx Large Creative Pack Pastel | 125 Stuks.

 

Groot staand constructie met pastel magnetic tiles van cleverclixx


- Ballenbaan Dazzling lights: Deze set is uniek en belooft uren vol verwondering en plezier met de balletjes die door de buizen rollen! Je kan de set perfect combineren met een normale tegels set en zo oneindig veel achtbanen verzinnen. Je kan overings extra balletjes kopen indien u er meer wenst! 

 

- Racebaan met autootjes: deze interactieve set bevat tegels in verschillende vormen zoals vierkant, rechthoek of een bocht om een parcours mee te maken. Deze tegels bevatten een gidslijn waar het autootje over kan rijden. De pilaren zorgen ervoor dat je kind ook in de hoogte kan werken en de verkeersborden maken het helemaal compleet! 4. Duurzaamheid en goodwill bij Cleverclixx:

De producten zijn van de hoogste kwaliteit waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Cleverclixx gebruikt naast duurzame producten ook milieurvriendelijke verpakking en ze zijn compatibel met alle andere gekende magnetic tiles die in omloop zijn. Je kan ze dus gerust toevoegen aan een bestaande set magnetische tegels. 

Jaarlijks gaat een deel van de winst van Cleverclixx naar organisaties die moeders en kinderen helpen en ondersteunen. Ze leveren sets aan kinderhospitalen, kindertehuizen, en organisaties voor moeders in nood zodat zij ook kunnen spelen met duurzaam, open-end speelgoed. 

 

Een echte meerwaarde dus voor je thuis en vanaf nu te koop bij BonoboBox, ik hoop dat jullie even enthousiast zijn als wij! :) 

 

Liefs, Sara en testpubliek Ellis 

 

Terug naar blog
Ontdek BonoboBox op Lijstjestijd